Wednesday, June 6, 2012

Contest Like & Win


ni bannernya..

syarat-syarat
  • Wajib follow blog ini.
  • Buat satu entry dengan tajuk Contest Like and WIn---bonus mark..tak buat pun takpe
  • Letak banner kat atas tu kat sidebar korang----bonus mark...klau nk jd top referer
  • Buka page INI, dan INI..tunggu sampai habis loading ---->jujur/ honest kay!!--WAJIB
  • Lepas like semua page di bawah ini,KOMEN di entry inibeserta link penyertaan(kalau ada),nama FB,nama samaran di blog..
  •  WAJIB like semua page dibawah ini.===WAJIB====





NOTA KAKI:

Bagi yg tulis bonus mark tu maknya kalau buat peluang menang tu tinggi lagi daripada orang yng tak buat..yg nak jadi top referrer tu rajin2 promote ye...hadiah lumayan..korang jujur ye..kalau wani tau ada yg bohong atau cheat..wanny penampar muka dia sampai terkeluar gigi kapak dia*status kejam:)

Jom kita tengok hadiah!

Tempat Pertama

-Sepasang lens comel
-Baucar Novel RM5
-Baucar 10% di Crafty SHopp
-Bloglist sebulan
-Review blog
-Tapak iklan FREE sebulan
-FULL EDIT BLOG-washed denim
 -Awesome VIP Blogger Card


TEMPAT KEDUA

-Baucar rm5 untuk beli novel preloved
-Baucar 10% untuk dibelanjakan di Crafty SHopp
-BLoglist sebulan
-Review blog
-Tapak iklan seminggu
-FULL EDIT BLOG washed denim
-Header
-doodle comel
--Awesome VIP Blogger Card

TEMPAT KETIGA
-Review Blog
-Tapak iklan seminggu
-Full edit washed denim
-Doodle
-Header
-Awesome VIP Blogger Card 


Saguhati X 10 orang

-Header idamaan
-Doodle
-Banner blog animasi
-Awesome Blogger Card
-Review blog sekaligus


TOP REFERER 2 ORANG SAHAJA!

-Cash RM50--hot
-Topup RM20
-Shawl Hana Tajima Exclusive
-Lomo Camera--hot
-Free brooch
-Free handphone casing
-keychain nama

*hadiah akn ditambah dri semasa ke semasa*

Nellu joined dan sudah LIKE !! =)

Tarikh Tutup:Sehingga 300 org join!

Nama Fb : Elvy Nellysha
Nama ID Blog : Nelly The Strange

2 comments:

Wanny said...

sila rujuk semula blog tersebut..sya dah letak link

miss kk said...

jom join!

http://sweetmisskk.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

Hadiah :
* Sebuah MP3 Player
* Sebuah Phone Samsung
* Sebuah Kamera Lomo
* Button Badge K-pop
* Inner Neck
* 30 Bloglist Selama Sebulan
* 10 Banner