Wednesday, June 6, 2012

1st GA Nikon Giveaway By Ieqah Blog Gajah

SYARAT PENYERTAAN: 
♥ Buat satu Post bertajuk : NIKON GIVEAWAY By Ieqah Blog Gajah
♥ Letak banner GA ni di dalam entri tersebut dan LINK kan ke entri ini.
♥ Entri: Saya join Nikon GiveAway by Ieqah Blog Gajah kerana __________________________________ [taip la bape panjang pun korang nak] dan kalau korang nak tepek gambar korang bersama NIKON pun takda hal la ^^
♥ Boleh Follow blog ieqah untuk new update. Da ciap? Tinggalkan link post ohsem korang dekat komen entri ni ye :)
HADIAH GIVEAWAY:
  • 10 Hadiah disediakan-Hadiah Utama [MINI DSLR NIKON PENDRIVE]
    • 6 Hadiah saguhati - Reload Topup & Tudung Bawal Printed *boleh dipilih oleh pemenang GA.
      • Hadiah istimewa disediakan untuk peserta pertamadan terakhir yang join contest ini.
        • Hadiah khas untuk Top Traffic Sources GA ni.

Nelly join Nikon GiveAway by Ieqah Blog Gajah kerana Nelly memang tengah gila GA ! Tambah-tambah lagi bulan ini birthday Nelly . So , Nelly nak join seberapa banyak GA yang boleh . Mana tau rezeki kan ? Boleh Nelly buat jadi hadiah hari jadi paling SWEET MOMENT !


Lagipun , hadiah yang ditawarkan juga sangat menarik ! Nelly suka + tertarik = AWESOME ! Nelly nak support mereka yang buat GA lagi-lagi mereka yang baru nak mula buat GA ! Hehe . Kenapa ? Sebab Nelly tau rasanya bila kali pertama buat GA mesti nak sambutan yang hangat + meletuppp ! Betul kan ? Hehe . .


And , paling penting dapat mengeratkan hubungan silaturahim sesama blogger . Mana tau dapat bekerjasama antara satu sama lain pada waktu akan datang . Sweet kan ? Nelly nak manfaatkan kawan-kawan blogger dan berharap dapat ramai kenalan ! Ouch , sweet ! ^_^


Hope murah rezeki . . Hehehe . Amin ~
:)

12 comments:

IEQAH said...

Thankssss nelly omeyyyy :)

ikaa said...

dtg blogwalking kt sini

http://bakul2011.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

kekapas berceloteh said...

done follow sambil blogwalking sini :)

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

Shafiqah Syika II said...

Knok ! Knok ! Knok ! Kita datang nak bagi tahu yang kita dari giveaway yang sama.

http://thethousandyearstory.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqa-h-blog-gajah.html

AmirahSyafiqah ♥ said...

Hai :) Singgah sini ! Jom singgah blog saya pulak

--> http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

miss chillax said...

Hi.
kite datang dari sini
http://misschillax.blogspot.com/2012/06/1st-ga-nikon-giveaway-by-ieqah-blog.html
all the best okey :D

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yg sama

semoga berjaya...

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

SeSUciEmBunPaGi said...

miss shippy dtg sini dri segmen yg sma :)

niceee blog sukeee sgt3..cuteee ><

done followed!!!jemput ke blog shippy :)

http://sesuciembunpagi-nukilaninsanbiasa.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

Siti Syazwani said...

Jom join GA saya dan Atirah :)

misse nadh said...

hi. dari contest yang sama :) jgn lupa singgah blog kite ye :))

Cik Angkuh Yang Chumels said...

Salam kenalan...
Saya dari segmen sama..
Dalam list Cik Ieqah blog sy nombor 66..
hehehehhehe..
sorry baru skrg ada masa nak blog walking..
good luck and rerajinlah singgah :
http://cikangkuh.blogspot.com

adibahnabilah said...

salam alaik..
dri segmen yg sama, bru sekrg sempat BW awak pye blog..heee.
good luck ye :) no2