Saturday, June 2, 2012

Contest Blog Saya Superb Cun !



http://2.bp.blogspot.com/-lD3P5cXwAqA/T8BC5EXWcEI/AAAAAAAAAOY/LQKSlJ4vTQk/s320/banner+first+contest+%2521.gif
Hye korang ! hari nie Nabilah nak buat satu contest ! waaa :) first Time Nabilah buad contest :) Da lah Jangan buang mase , jom tgok syarat-syarat contest :)

Syarat 
utama : mesti berwargenegara Malaysia
1.Wajib Follow blog Nabilah (Follow) *untok info semasa*
2.Wajib like fanpage Nabilah (like)
3.Wajib KLIK SINI dan SINI *tunggu sampai habis loading*
4.Wajib Like/Follow/Add para sponser
  *klaw yang tak de FB , Wajib Follow sahaje :) 
  *Jika ade FB , sile like ... Jgan nak menipu , berdose tau !








NRs Creative Shop - Follow &  Like
Ri Do Ma - Add & Follow
Sweety Pretty Lens - Like  & Follow 
Shawls ToLove - Like  & Follow
Izzah Liyana - Follow , Like Twitter
Cik Eiyra - Follow & Like
Mohd Zuhri - Follow & Like
Fya - Follow & Like 
Farain - Follow & Like
Liyana - Follow  & Like
Tehaa - Follow & Like
Syafiqaa - Follow *Sponser Baru*
Tudung Lovely Strawberry Collection -Follow &Like *Sponser Baru*

5.Wajib Buat satu entry tentang contest nie :


*tajuk : Contest Blog Saya Superb Cun !
*Letak Banner kat atas tu dan linkkan kesini semula
*Tag 3 orang dan pastikan mereka tahu 
*Publish entry korang


6.Tinggalkan link entry korang di bahagian komen sahaja.Pastikan link entry.
7.Pemenang akan dipilih oleh Saya sendiri berdasarkan blog yang Superb Cun (jadi edit la blog anda sehabis baik)


Tarikh Tutup : 31 July 2012

Tuan penganjur , Nelly bukan nak tuan penganjur tengok blog yang ini . Tapi , yang ini : http://nellythestrange.blogspot.com/

Tq ^^

No comments: