Thursday, May 31, 2012

Segmen : Ain nak review blog korang

Tekan banner

Syarat-syaratnye :-

  • Warganegara Malaysia
  • Menetap Di Malaysia
  • Wajib follow blog ni *akan diperiksa*
  • Wajib like fanpage ain *akan diperiksa*
  • Letakkan banner di atas dan linkkan ke entry ni
  • Buat Satu Entry Bertajuk : "Segmen : Ain nak review blog korang"
  • Tagkan beberapa rakan blogger anda
  • Nak promote segmen ni pon x pe. Tapi x de hadiah bagi Top reffeal la =.=
  • Siap ? Hantarkan link entry ke komen. Link seperti => cikyayastory.blogspot.com diabaikan.
  • Tarikh Tamat pada 5 Jun 2012.
Nelly tak boleh tidur . So ? Apalagi . Updated !! Hahaha ! Eh , tapi , Nelly bukan nak review blog ni . Tapi , blog lagi 1 . . . Link di bawah :


Tq ^_^
Tag 3 orang kawan . Yeah , Nelly terjah je la kat fb nanti . hehe 

3 comments:

Dhiah Mardhiah said...

thanks sudi join ^^

KhaiRul Azmi said...

datang dari segmen yang sama

http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/05/segmen-ain-nak-review-blog-korang.html

erm saya ada satu segmen harap dapat ikut dan ajak rakan blogger yang lain yer..??

http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/06/segmen-1-malaysia-1-blogger-1-generasi.html

KhaiRul Azmi said...

datang dari segmen yang sama

http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/05/segmen-ain-nak-review-blog-korang.html

erm saya ada satu segmen harap dapat ikut dan ajak rakan blogger yang lain yer..??

http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/06/segmen-1-malaysia-1-blogger-1-generasi.html